Mennyiben kerül a panellakás felújítás?

A panellakásokat a rendszerváltás előtt építették azzal a szándékkal, hogy a mély szegénységben élő emberek, akik vidéken laknak és még vezetékes vizet sem láttak, egy civilizáltabb lakásban élhessenek, munkalehetőséget biztosítsanak nekik stb. A Kádár rendszer idején rengeteg panelház épült ezzel a céllal, olcsó megoldásnak számított, akár 1 hónap alatt át lehetett adni, abban az időben nem a minőségre, hanem a mennyiségre törekedtek.

A legtöbb panelházra rá fér a felújítás, ezért Önnek is időszerű lehet a panellakás felújíts!

Panellakás felújítás

Arról is lehetett hallani, hogy a panelházak magasságát visszabontanák, és a 10 emeletes házakból 4 emeletes házakat csinálnának, de ez rossz ötlet és nagyon költséges megoldani azoknak az embereknek a lakhatását, akik így elveszítenék a lakásukat.

A panellakás felújítás során szinte csak a falak maradnak, az egész lakást ki kell üríteni, a fürdőszobát újból kell burkolni, új szaniterekre lesz szükség, a villanyvezetékek teljes cseréjét is meg kell oldani az anyagi keretből és mindezek után szobafestés mázolásra is szükség lesz.

Panellakás konyha felújítás

A panelházak életartamát 50 évre becsülték, legalább is úgy gondolták, hogy 50 év elteltével majd kitalálnak egy új megoldást az emberek elszállásolására. A rendszerváltás után a panellakásokat eladták, így már nem az állam, hanem a benne lakók lettek a tulajdonosok, ezért már az ő érdekük az, hogy a ház rendben legyen és ezért időnkként lakásfelújításra van szükség az épület és lakás állapotának megóvása érdekében.

Ha önnek is aktuális a panellakás felújítás, akkor keressen minket bizalommal, szakembereink között megtalálhatja a szobafestő mázolót, a burkolót, a villanyszerelőt, gáz, víz, fűtés szerelőt is így teljeskörű lakásfelújítást kínálunk ügyfeleink részére. Amennyiben csak egy tisztasági festésre lenne szüksége, akkor is kereshet minket bizalommal, mert részleges lakásfelújítást is vállalunk!

Forrás: lakasfelujitasbudapest.eu, 2020-11-24 10:18